Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2932535
27 Sep 20
Posle 6 godina veze svaki dan pokušavam da popričam sa njim o poboljšanju našeg odnosa, međutim svaki dan, ista priča- nisam se naspavao za posao, umoran sam, nemam života u sebi koliko radim, nemam snage, raspdan se. Kažem uzmi bolovanje, on kaže ne može, nema ljudi u firmi sa rade. Kažem daj otkaz, on ne može jer gde će naći posao sa tako dobrom platom. Kažem počni da tražiš novi posao uporedo dok radiš tu, ne može, ne zna gde bi mogao drugo da radi. Znači svaki dan je nervozan, žali se ali neće da napusti. A može da nađe posao za malo manje novca a duplo lakši, ali ga jednostavno mrzi. Sav njegov bes oko posla, privatnih problema u porodici pukne po meni. Nema sitnih znakova pažnje, svađe su sve grublje i reči koje izgovori su za mene neprihvatljive da mi govori voljena osoba. Kada sve ove i još 101 problem kažem njemu, njegov zaključak je da imam drugog pa se tako ponašam. A ja, zapostavila faks, porodicu, prijatelje da bi uvek bila slobodna da se čujemo, pritom veza na daljinu.
174
798
27
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#245

Radim u hotelu na recepciji, i stalno kada mi prostitutke daju dokument, trazim ih na faceu, i dodajem.

odobravam 8612   •   osudujem 4037   •   komentari 32
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 575997   •   osuđujem 9095   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5287   •   osuđujem 1753   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2938879

Došlo je do toga da sam platila jednom momku da me zadovolji onako kako ja želim.

odobravam 1398   •   osuđujem 335   •   komentari 0
Detaljnije