Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2934284
05 Oct 20
Završila sam fakultet, ali za 8 godina. Svaku sam godinu obnavljala po jednom. Ljudi verujte mi, pre 3 meseca sam diplomirala, a posao sam našla u struci i to pre nego što sam i diplomirala. Poslodavca sam na razgovoru za posao upitala da sačekaju da diplomiram a oni su mi rekli samo 'slobodno ti počni i bez diplome, sve ćemo srediti'. Nisam išla ni preko kakve veze jer nikoga iz te firme ne poznajem, firma uopste nije u mom gradu, i usput totalno sam apolitična. Nisam niti lepa niti zgodna, niti sa šefom ili bilo kim tu imam bilo kakvu vrstu seksualnog odnosa, prosto sa svima strogo poslovno. Izgleda da im je prosto očajnički trebao radnik moje struke a ja sam imala tu sreću da se javim na oglas u pravom trenutku. Nevjerovatna količina sreće, ali eto, i toga ima u našoj državi, ne mora se posao tražiti preko stranke ili veze.
4276
187
58
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#280

Nekad otkucam kartu u GSPu i kad se vozim samo jednu stanicu... Jace je od mene.

odobravam 511   •   osudujem 625   •   komentari 22
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 576238   •   osuđujem 9405   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5294   •   osuđujem 1753   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2948685

Kada sam imao 14 direktor škole je pozvao moje roditelje na razgovor jer sam matretirao jednog feminiziranog momka. Naterali su me da se izvinim, ali ja, klinac ko klinac, nisam prestajao da se cereka...(više)

odobravam 1979   •   osuđujem 70   •   komentari 0
Detaljnije