Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2936811
15 Oct 20
Ona iz ugledne porodice, ćerka bogataša, ja iz radničke, ni prinesi onome čemu ona ima. Nisam znao ko je dok se na prvom sastanku nije pojavila u skupocenom autu, to me navelo da se raspitam malo bolje o njoj. Ona nikada ništa nije isticala. Ja ni dozvolu nemam, kamoli auto. Sledio sam se, znao sam odmah da nisam za nju. Ali na iznenadjenje ona inicira sledeći sastanak, a na njemu se pojavi bez auta, kao i na svakom sledećem od tada. Nije želela da se ja osećam neugodno zbog toga što nemam. Evo par meseci kasnije, sedimo na klupi u parku iako je oktobarsko, veoma hladno veče. Ne želi nigde drugde, samo tu, a vidim da drhti i da joj je hladno. Pribila se uz mene, okačila oko vrata, a ja je ogrnuo svojom jaknom. Sedimo i pričamo satima. Upitah je najzad šta radi ona uopšte sa mnom, kada bi sada mnogla biti u nekom skupocenom restoranu, a ne da se mrzne ovde uz mene. A ona me samo stegnu još jače i kroz blagi smešak reče "Pa grejem se, budalo". Učiniću sve da ostane srećna uz mene.
7120
293
124
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#280

Nekad otkucam kartu u GSPu i kad se vozim samo jednu stanicu... Jace je od mene.

odobravam 511   •   osudujem 625   •   komentari 22
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 576238   •   osuđujem 9405   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5294   •   osuđujem 1753   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2948685

Kada sam imao 14 direktor škole je pozvao moje roditelje na razgovor jer sam matretirao jednog feminiziranog momka. Naterali su me da se izvinim, ali ja, klinac ko klinac, nisam prestajao da se cereka...(više)

odobravam 1979   •   osuđujem 70   •   komentari 0
Detaljnije