Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2938530
24 Oct 20
Imala sam 11 godina kada mi je mama obolela od raka. Sećam se kada je jednom prilikom tata došao kući i shvatio da je mama obrijala glavu (kosa joj je opadala, pa bi do toga svakako došlo - samo je ubrzala proces). Napravio je grimasu gađenja kada je pogledao i rekao: "Šta se koji moj vraćam kući, kada me svaki dan čeka nova depresija? " Zatim se okrenuo i izašao iz kuće, a posle dva dana se odselio, jer nije mogao da je gleda. Nažalost, mama je umrla 6 meseci kasnije. Sa tatom sam prestala kompletno da se viđam i živela sa bakom i dekom. Sada imam 30, udata sam i tata mi je došao na vrata kako bi rekao da ima rak i molio me za pomoć. Napravila sam grimasu gađenja i rekla: "Ne želim da me svaki dan čeka nova depresija. " Ne žalim ni malo, on je za mene već mrtav. 
7902
232
103
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#157

Nekad u autobusu uporedjujem velicinu glave sa drugim ljudima!o.0

odobravam 746   •   osudujem 1523   •   komentari 30
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 576203   •   osuđujem 9355   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5292   •   osuđujem 1753   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2946669

Koleginica mi je postala Gospodarica, podnosim joj račune o svemu što radim, donosim joj kafu, doručak, plaćam joj račune, vozim je na posao i dovozim, dajem joj celu platu i ona mi posle raspoređuje ...(više)

odobravam 209   •   osuđujem 1511   •   komentari 0
Detaljnije