Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2938658
24 Oct 20
Idem u Mašinsku školu. A nisu nas naučili ni variti kamol išta drugo. Na praksi smo samo sa nekom iglom grebali po nekom limu pravili kao nešto... I da pravili smo opruge. I to je to, ostatak prakse je bilo blejanje u zidove ko tele u šarena vrata. Kad bih upisao za limara kladio bih se da bih dobio istu ovakvu praksu. Evo 4. godina, naravno nema prakse. Za modeliranje koje sam jedva čekao, ne možemo zbog gospođe Korone! jer kretanje je ograničeno a računari gore na spratu. Ja ponudio da donesemo svoje tipkovnice i miševe, oni kažu DOBRA IDEJA! Jes k... dobra nama su to odstranili istok trenutka kad sam rekao. I tako 4 godine, jedino što ću da ponesem iz te škole jeste PAPIR. Tako da ako ste trenutno osnovna škola, NEMOJTE nikako upisivati školu koju vam roditelji žele ili predlažu. Ja taj dan pri upisu nisam bio u vinklu baš. Ako se ne možete odlučiti idite stopama svojih drugara. Naravno kasnije u životu nemojte to činiti...
541
77
29
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#280

Nekad otkucam kartu u GSPu i kad se vozim samo jednu stanicu... Jace je od mene.

odobravam 511   •   osudujem 625   •   komentari 22
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 576238   •   osuđujem 9405   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5294   •   osuđujem 1753   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2948685

Kada sam imao 14 direktor škole je pozvao moje roditelje na razgovor jer sam matretirao jednog feminiziranog momka. Naterali su me da se izvinim, ali ja, klinac ko klinac, nisam prestajao da se cereka...(više)

odobravam 1979   •   osuđujem 70   •   komentari 0
Detaljnije