Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2938691
26 Oct 20
Moj muž je ljubav mog života i najbolja osoba koju poznajem. Pre nekoliko godina u mene se zaljubio zgodan, dobar i uspešan čovek. Poštovao je moj brak i nikada se ništa nije desilo, ali sam znala kako se oseća. I pored ljubavi prema mužu, nije mi bilo svejedno u društvu tog čoveka, zahvatao me je nemir pri pomisli da bih i sa njim mogla da budem srećna, da nisam prethodno našla svog muža. I iz tog nemira, i te misli o više mogućih sreća u životu sam shvatila da je vrlo jednostavno: sva mudrost je u tome koju sreću biramo. Ja biram baš ovu sreću koju imam pored muža, a ne neku drugu, makar bila i veća, pored drugog čoveka. Želim upravo ovu koju imam, i ta mi je dovoljna. I nikada se više nisam osećala čudno u društvu tog čoveka, bez obzira na njegova osećanja.
5125
175
62
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#361

žensko sam i masturbiram

odobravam 3671   •   osudujem 690   •   komentari 206
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 577371   •   osuđujem 10829   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5328   •   osuđujem 1769   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3012871

Otac mog sina me ostavio kad sam bila trudna. Prethodno mi je pokupio sav novac i više se nije javio. Ali karma je čudo, evo sad ja uživam sa sinom na moru a on radi na građevini da plati svoje dugove...(više)

odobravam 1384   •   osuđujem 63   •   komentari 0
Detaljnije