Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2944641
21 Nov 20
Imam 20 godina i na faksu sam. Uspevam ispite i kolokvijume na vreme da položim i oduvek mi je sa školom dobro išlo. Još od osnovne sam maštala o tome šta želim da ostvarim kao odrasla. Svaki put kad sam spomenula mami moje ciljeve, prevrnula bi očima i ljutito bi rekla "ne opterećuj se time! Mani se budalaština! ". Kad sam spomenula to mojim prijateljima u srednjoj, koji su pedantni kao i ja, rekla bi "jaao, ja se ne bi nervirao oko toga kao i ti! ". Ovo sve bi me jako to zbunjivalo, pogotovo mamine reakcije. Uvrtela sam nesvesno sebi u glavu da je pogrešno da maštam o svojim ciljevima, hvatala me jako velika krivica zbog toga. Na faksu me je jedan profesor pitao jel' ima nešto što želim da postignem. Rekla sam mu skoro sve moje ciljeve ali bila sam jako stidljiva to da kažem i naravno, primetio je to. Rekao mi je "znate, koleginice, nije greh želeti mnogo". Bila sam krajnje zaprepašcena jer prvi put mi je neko rekao to. Kad sam se vratila u stan, plakala sam od olakšanja i sreće.  
2985
150
33
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#284

Nikad ne menjam profil i cover sliku na faceu u isto vreme da ne bi slucajno "podelile lajkove".

odobravam 1004   •   osudujem 239   •   komentari 27
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 576203   •   osuđujem 9355   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5292   •   osuđujem 1753   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2946669

Koleginica mi je postala Gospodarica, podnosim joj račune o svemu što radim, donosim joj kafu, doručak, plaćam joj račune, vozim je na posao i dovozim, dajem joj celu platu i ona mi posle raspoređuje ...(više)

odobravam 209   •   osuđujem 1511   •   komentari 0
Detaljnije