Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2944684
17 Nov 20
Izluđuje me baka. Svaki naš razgovor mora sadržavati raspravu o tome jesam li dobra žena svome mužu. S obzirom na situaciju, iskoristila sam priliku da odem na par tjedana do svojih (radim od kuće), dok je muž ostao u stanu. Jedino o čemu moja baka brine je što će moj jadan muž jesti sam doma. Trudim se imati razumijevanja za razliku u generacijama, navikama itd, al za boga miloga, pričamo o odraslom čovjeku od 35+ godina. Da se ne može sam prehraniti 2 tjedna, ne bih se za njega ni udala. Kulminiralo je njenim pitanjem da zašto sam se onda uopće udavala, nakon što sam rekla da će se on već snaći. Sigurno nisam zato da nekom budem sluškinja i kuham, perem, čistim, već da imam partnera s kojim ću zajedno kročiti kroz život. I koji neće o meni ovisiti, nego ćemo si međusobno biti podrška. Ne znam šta joj više reči... 
2623
92
52
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#154

Povremeno gledam Farmu!

odobravam 378   •   osudujem 1222   •   komentari 15
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 577382   •   osuđujem 10852   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5328   •   osuđujem 1769   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3013449

Prolazim danas pored dečka što prodaje lubenice na tezgici ispred zgrade i čujem ga da priča s nekim čovekom i kaže tužnim, pomalo stidljivim tonom: "Ekonomiju sam završio, ali radim ovde i vozim kami...(više)

odobravam 1342   •   osuđujem 54   •   komentari 0
Detaljnije