Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#2944704
16 Nov 20
Moja kuma, dok je bila trudna svima je jasno dala do znanja, da kad rodi ne želi da joj itko dolazi jer je ona najpotrebnija sebi i djetetu i svaka druga objava na fb je bila vezana upravo za to, tako da je i dalja i bliža rodbina znala. Kada je bio prvi rođendan od 70 gostiju koje je pozvala došlo je 8. Tada je počelo histerisanje i vrijeđanje sviju redom. Nije dala ni svekrvi ni majci da dođu makar na 20 minuta da vide bebu. Sada kada treba da joj pričuvaju malog na par sati ni jedna neće, a ona se čudi zašto. Ljudi, nekada prespavajte svoje misli, ne govorite sve u lice, jer poslije vam se obije o glavu ili se naučite nositi sa posljedicama svojih postupaka.
2964
207
67
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#280

Nekad otkucam kartu u GSPu i kad se vozim samo jednu stanicu... Jace je od mene.

odobravam 511   •   osudujem 625   •   komentari 22
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 576238   •   osuđujem 9405   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5294   •   osuđujem 1753   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2948685

Kada sam imao 14 direktor škole je pozvao moje roditelje na razgovor jer sam matretirao jednog feminiziranog momka. Naterali su me da se izvinim, ali ja, klinac ko klinac, nisam prestajao da se cereka...(više)

odobravam 1979   •   osuđujem 70   •   komentari 0
Detaljnije