Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2944907
20 Nov 20
Najmlađa sam od pet sestara. Ove godine sam završila školu i nisam mogla da upišem fakultet jer moji nemaju para. Cijeli život smo siromašni i onda kada se pomene zašto nas ovoliko ima, roditelji krenu da pljuju i govore kako sam najgora. Cijelo djetinjstvo sam ostala željna svega a tako dan i danas. Otac je postao pravi alkoholičar. Kada nema piva odmah se na nas sve istresa i hoće sve da je po njegovome. Više ne mogu ovako, što god želim u životu nema. Ali bitno je da se za njegovo pivo uvijek ima. Njegova sva plata ode na kredite koje diže silno. Non stop mi nabijaju na nos da se trebam zaposliti, kako bih ih mogla izdržavati. Predala sam u svim marketima, ali naravno da me neće primiti jer nemam veze kako bih upala. A i izbog cjelokupne situacije sa ovim virusom ne možeš se zaposliti. Svoju najveću zahvalnost dugujem svojoj sestri, koja mi uvijek od svoje plate nešto kupi. Da nje nema tačno ne bih imala šta da obučem, a da ne pričam o tome koliko sam puta mogla ostati gladna.  
2174
47
58
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#284

Nikad ne menjam profil i cover sliku na faceu u isto vreme da ne bi slucajno "podelile lajkove".

odobravam 1004   •   osudujem 239   •   komentari 27
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 576203   •   osuđujem 9355   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5292   •   osuđujem 1753   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2946669

Koleginica mi je postala Gospodarica, podnosim joj račune o svemu što radim, donosim joj kafu, doručak, plaćam joj račune, vozim je na posao i dovozim, dajem joj celu platu i ona mi posle raspoređuje ...(više)

odobravam 209   •   osuđujem 1511   •   komentari 0
Detaljnije