Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2945107
22 Nov 20
Ljudi, molim vas da se ne upuštate u razvratnički način života! Po treći put tešim mlađu sestru nakon prekida veze od 6 meseci gde dečko nije mogao da pređe preko njene prošlosti. Moja sestra ima 28 godina, prvi seks je imala sa 14, i od tada do svoje 24 godine je, po njenim rečima, promenila 17 partnera, sve kombinacije ili veze za jedno veče, nijedna ozbiljna veza. Takođe je pila, pušila, par puta eksperimentisala sa drogama (iako srećom nije postala zavisnik), i za to su znali svi u komšiluku, školi, kasnije i na fakultetu i na poslu. Uvek smo je upozoravali na štetne posledice toga, a sada ih i oseća-niko je ne shvata ozbiljno, ne može da nađe ikoga za dugu vezu jer svi sa njom hoće samo seks i ništa drugo. Roditelji su se uvek lepo ophodili prema nema i zaista ne mogu reći da smo bili disfunkcionalna porodica. Iako ne zastupa ideju o nemanju seksa pre braka, postoji razlog zašto se seks treba vezivati isključivo za duge veze, od bar godinu dana-ipak treba imati dostojanstvo.
2911
1333
322
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#293

Namerno prelazim linije kad bojim!

odobravam 596   •   osudujem 431   •   komentari 35
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 576232   •   osuđujem 9396   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5294   •   osuđujem 1753   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2948349

Saznao sam da su me ukrali na rođenju pre 28 godina. Uskoro idem u Bosnu da pronađem svoje prave roditelje.

odobravam 1420   •   osuđujem 62   •   komentari 0
Detaljnije