Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2945247
19 Nov 20
Ljudi, čuvajte svoju čast, obraz i integritet, jer jednom kad ih izgubite, više nema nazad za života! Od 14 do 28 godine sam spavala sa ukupno 34 različita lika, ili za jedno veče ili kombinacije, da bi tek kasnije shvatila kako je moj promiskuitet rezultat moje nesređenosti u glavi, pogrešnih prioriteta, nesposobnosti suštinskog iskazivanja emocija, laganja same sebe i duboke praznine u duši. Iako imam 35 godina, bez polnih bolesti (hvala Bogu) i takav način života je uveliko iza mene, apsolutno niko me ne shvata ozbiljno kada tražim nekoga za dugu vezu, i svaki pokušaj bih prekinula jer su muškarci samo tražili seks od mene. Isto tako kad god prokomentarišem da mi se ne sviđa nečije ponašanje prema meni ili meni dragim osobama, uvek me dočeka komentar tipa "Ma ti mi kažeš, kao da si bila išta bolja." ili "Ti si našla da pričaš o moralu". Iako sam svesna da će me to sve pratiti doživotno, to boli i ne mogu da se pomirim s tim da sam sebi nepovratno smanjila kvalitet života.
2577
368
315
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#293

Namerno prelazim linije kad bojim!

odobravam 596   •   osudujem 431   •   komentari 35
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 576232   •   osuđujem 9396   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5294   •   osuđujem 1753   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2948349

Saznao sam da su me ukrali na rođenju pre 28 godina. Uskoro idem u Bosnu da pronađem svoje prave roditelje.

odobravam 1420   •   osuđujem 62   •   komentari 0
Detaljnije