Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2945344
20 Nov 20
Moja prijateljica je danas rekla "Hvala Bogu pa sam se spasila sujetne budale". A to je rekla zbog jednog dečka. Ona i taj dečko su išli zajedno u osnovnu i srednju. Taj dečko je bio (još uvijek je, ali tad je bio još više) dobar i neiskvaren, a bio je u nju zaljubljen cijelo vrijeme dok su išli skupa u razred. A ona ga je tada vrijeđala, spuštala na razne načine i iskorištavala ga. Sada, 10 godina nakon kraja srednje škole, ona je ponovno stupila s njim u kontakt jer je tražila "idealnog oca" za svoje dijete. Pa se sjetila njega. Izašli su par puta i ona je predložila da stupe u vezu. A on ju je odbio, i rekao da je to zbog svega što mu je napravila u životu. I tu ona zaključuje da je on sujetna budala, samo zato što ne želi plesati kako ona svira kad se njoj sprdne.  
4230
163
47
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#93

Inače kad piškim gađam zidove šolje, ali ne danas. Danas mi je rođendan i piškim u centar! Nek žubori potočić.

odobravam 12058   •   osudujem 611   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 576594   •   osuđujem 9875   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5305   •   osuđujem 1758   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2964927

Moj muž ima ćerku iz prvog braka. Njena mama je umrla na porođaju. Ja sam je celi život odgajala i nikad je nisam odvajala od svoje dve ćerke. Sada ima 22 godine i trudna je. Juče su mi zet i ona rekl...(više)

odobravam 2809   •   osuđujem 32   •   komentari 0
Detaljnije