Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2945360
22 Nov 20
Ne želin se udat zato šta mi je "došlo vrime", želin se udat jer volin tog momka. Ne želin se udat zato šta je on dobar, siguran, pametan i vridan. Želin se udat za onog koji me nasmijava, sa kojim san dite, želin se udat za onoga kojeg ću moć trpit cili život a bogami i on mene. Želin se udat za onoga zbog kojeg mi srce stane na tren kad ga vidin, želin se udat za onoga bez kojeg ne mogu zamislit ostatak svog života. Želin se udat za onoga kojeg želin za ćaću svoje dice jer uzalud je imat dicu s onim kojeg ne voliš i imaš ih jer ti je "došlo vrime". I zato san sama dok taj ne dođe a kad dođe...Sve će bit kako triba bit!
1878
265
96
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#361

žensko sam i masturbiram

odobravam 3671   •   osudujem 690   •   komentari 206
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 577371   •   osuđujem 10829   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5328   •   osuđujem 1769   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3012871

Otac mog sina me ostavio kad sam bila trudna. Prethodno mi je pokupio sav novac i više se nije javio. Ali karma je čudo, evo sad ja uživam sa sinom na moru a on radi na građevini da plati svoje dugove...(više)

odobravam 1384   •   osuđujem 63   •   komentari 0
Detaljnije