Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2958099
02 Jan 21
Udala sam se za Nemca 2006. godine, imamo dvoje dece. Ovo je moj muž: prvi posao našao sa 14 godina, ustajao svako jutro u 3:30 da raznosi novine. Džeparac i to što je zarađivao štedeo, pa mu otac dodao da kupi prva kola sa 17 godina. Odslužio vojni rok, odselio se od kuće sa 19. Završio fakultet. Oženio me je kada je imao 25 godina. Tada je već znao kako se raspolaže finansijama, zarađuje, štedi, kuva, pegla, čisti i održava kuća. Rođeno nam je prvo dete. Ustajao je noću kad i ja, menjao pelene, pomagao mi jer sam imala problema s dojenjem. Obe ćerke su prva 3 meseca spavale na njegovim grudima, iako je ujutru ustajao da ide na posao. Za mene i decu bi ubio. Radimo, ali u kući on radi više nego ja. Nikada ne pričamo o tome ko će šta da uradi. Ako vidi da je kesa za smeće puna, ode i isprazni je. Ako vidi da je frižider prazan, ode i kupi. Ako vidi da je tepih pun mrva, uzme usisivač i usisa. Odrasla sam u Srbiji, kuća je bila na mami. I dalje ga nekad posmatram kao vanzemaljca.
7927
255
234
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#93

Inače kad piškim gađam zidove šolje, ali ne danas. Danas mi je rođendan i piškim u centar! Nek žubori potočić.

odobravam 12058   •   osudujem 611   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 576594   •   osuđujem 9875   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5305   •   osuđujem 1758   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2964927

Moj muž ima ćerku iz prvog braka. Njena mama je umrla na porođaju. Ja sam je celi život odgajala i nikad je nisam odvajala od svoje dve ćerke. Sada ima 22 godine i trudna je. Juče su mi zet i ona rekl...(više)

odobravam 2809   •   osuđujem 32   •   komentari 0
Detaljnije