Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2958894
05 Jan 21
Tetka me pozvala na ručak ovu subotu, udaljena je pola sata vožnje odSarajeva. Tetak je htio doći po mene zbog snijega, ali nisam htjela da ihopterećavam. Uđem u autobus, sjednem odmah naprijed. Jedna stara baka,umornog lica, ali veoma lijepih očiju, me upita može li sjesti do mene kako bimogla pratiti da ne promaši staniću jer ide kćerki u posjetu. Bila samljubazna pa je htjela da mi pokloni rukavice. Tad mi reče da je cijeli danprodavala rukavice na Malti, pokaza mi promrzle ruke. Upitah je da kupimrukavice. Kaže može - 1 KM. Dadoh joj 5 KM i čokoladu koju sam imala u kesi.Blagošivljala me sve dok nije izašla, ispričala tešku životnu priču. Ima 85godina, kaže da sam joj uljepšala dan i da ju je Bog poslao da sjedne do mene.Izašla je i mahala mi dok se autobus udaljavao. I ja mislim da je bilo suđenoda odbijem tetka i krenem autobusom. Osjećam se i lijepo i tužno,istovremeno...Ljudi, kupujte stvari od ovakvih ljudi, niste svjesni koje je todobro djelo.
2190
65
22
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#157

Nekad u autobusu uporedjujem velicinu glave sa drugim ljudima!o.0

odobravam 747   •   osudujem 1523   •   komentari 30
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 576574   •   osuđujem 9854   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5304   •   osuđujem 1757   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2963952

Da nemam male klince spakovala bih se i otišla u Hrvatsku da pomognem ljudima koje je zadesio zemljotres, oko dece, čišćenja kontejnera za spavanje, kuvanja u narodnoj kuhinji... bilo šta. ...(više)

odobravam 927   •   osuđujem 208   •   komentari 0
Detaljnije