Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2959020
04 Jan 21
Bili smo prva ljubav jedno drugome. Kupio mi je male ruže i odabrao šarenu saksiju za njih. Ruže su vremenom uvele, mi smo nakon nekoliko godina ružno raskinuli a saksija je ostala. Nisam mislila na njega godinama, povrijeđena zbog kraja kakav je bio i ljuta jer smo dozvolili da se tako završi. Samo ponekad kad bih vidjela tu šarenu saksiju sjetila bih se. To je jedino što mi je ostalo od njega. Nosim ju sa sobom iz stana u stan. Godine provedene u ljutnji su potrajale, sve dok mi nisu javili da je iznenada u 25. Godini preminuo. Sva ljutnja je tada nestala. Odnijela sam mu ruže na grob, pričala mu o godinama provedenim u tišini. 4 ruže za 4 godine tišine među nama. Pomalo plakala, a pomalo se i smijala. Danas, 5 godina nakon njegove smrti, saksija mi je ispala sa vrha stepenica i razbila se. Gledala sam rasute komade, sjela na stepenice i zaplakala. Satima sam sjedila i plakala zbog jedne glupe saksije. Zbog jedne 'glupe' dječije ljubavi koji sam odavno preboljela. 
6177
155
43
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#165

Kad god cuvam bebu sam kuci, pojedem joj dorucak. Ionako place stalno, a kome ce da se zali?

odobravam 1733   •   osudujem 9162   •   komentari 65
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 576603   •   osuđujem 9884   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5307   •   osuđujem 1758   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2966332

Podstaknuta medijskim haosom, samo da kažem onim koji pitaju "zašto se sjetila sad, što nije odmah?" Ja ćutim 15 godina. Ćutim jer kad sam rekla 'nekome', povratna informacija je bila "Lažeš! Ne vjer...(više)

odobravam 1685   •   osuđujem 55   •   komentari 0
Detaljnije