Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#2959310
04 Jan 21
Prije 5 godina sam upoznao devojku koja je za mene bila najljepša na čitavom svijetu. Jako se zavoleli I počeli da živimo zajedno. Pošto sam morao da idem na brod a ona nije bila za to da idem, ja sam ljubomorisao i bio je stalno na glavom samo da bi mi bilo lakše da je ostavim. Poslije nekog vremena raskinuli smo I kad me je pitala da li je volim, ja sam rekao ne. Iako sam u tom trenutku volio je najviše na čitavom svijetu. Poslije nekog vremena sam čuo da je našla drugog, nikad je nijesam zaboravio. Stalno sam je pratio, Ali nikad nijesam joj prišao ili smetao. Njena sreća je u tom trenutku bila veća od moje želje da joj priđem. 5 godina sam je pratio, štitio i gledao indirektno da joj pomognem u svakom pogledu. Uvjek sam vjerovao da ćemo opet biti zajedno, čuo sam da je raskinula I smogao sam snage da joj pošaljem poruku, odgovorila je. Našli smo se I vatra se opet rasplamsala nikad jače. Ja I dalje plovim, ona je uz mene I nikad je ne bih više ostavio. Najača sila je ljubav!
977
3063
67
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#292

Kad igram GTA pucam u random prolaznike, smiruje me...

odobravam 7195   •   osudujem 327   •   komentari 38
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579212   •   osuđujem 13497   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1808   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3159547

Sinoć gledam ponašanje odrasle osobe, majke dječaka koja je došla da brani sina. Sin je prethodno udario dječaka i to mu nije prvi put. Izašla starija sestra da brani brata. Nastao opšti haos. Dolazi ...(više)

odobravam 1177   •   osuđujem 30   •   komentari 0
Detaljnije