Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2960571
08 Jan 21
Upisala sam prema mojoj majci neperspektivan fakultet i nije želela uopšte da mi pomaže finansijski celo školovanje. Iako sam bila na budžetu i primala stipendiju radila sam jer mi nije bilo ni izbliza dovoljno za normalan život. Posle diplomiranja odmah sam otišla u inostranstvo na neki vid usavršavanja za koji sam uštedela i dobila sam posao u struci. Lepo zarađujem, ali uprkos svemu svaki mesec sam majci slala pozamašnu sumu novca, opremila kuću novim nameštajem, platila drva, zasadila voćnjak. Zbog korone mi je smanjena plata i prošlog meseca poslala sam manje novca nego inače. Majka me je odmah nazvala da mi kaže da smatra da treba da prepiše kuću na sestru jer se ipak ona brine o njoj. Iako u šoku, složila sam se. Narednih dana je bio i moj rođendan koji mi nijedna od njih nije češtitala. Ovog meseca, a ni narednih neće dobiti dinara od mene. Odmah su me zvale da vide šta je sa novcem, na šta sam im odgovorila da štedim za svoju kuću.
7488
152
108
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#93

Inače kad piškim gađam zidove šolje, ali ne danas. Danas mi je rođendan i piškim u centar! Nek žubori potočić.

odobravam 12058   •   osudujem 611   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 576594   •   osuđujem 9875   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5305   •   osuđujem 1758   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2964927

Moj muž ima ćerku iz prvog braka. Njena mama je umrla na porođaju. Ja sam je celi život odgajala i nikad je nisam odvajala od svoje dve ćerke. Sada ima 22 godine i trudna je. Juče su mi zet i ona rekl...(više)

odobravam 2809   •   osuđujem 32   •   komentari 0
Detaljnije