Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2961094
13 Jan 21
Brucoš sam. Upisao sam tehnički fakultet za koji su mi svi govorili da ga se klonim, da je pretežak i "da ću poludeti" dok ga završim. Učio sam mnogo od samog početka, izlazio na ispite u predroku, te sada pred januarski rok imam položenih 5/6 ispita. Znam da na mnogim fakultetima nisu održavani ni kolokvijumi zbog trenutne situacije, ali verujte, ima fakulteta gde de sve odvija normalno. Svestan sam da je veliki uspeh očištiti semestar u januaru ali mene konstantno muči jedna stvar. Većina ocena su mi 9. Ali ja nisam zadovoljan time. Osećaj mi je gotovo isti kao da sam pao ispit. Kako da se osvestim da ovo nije srednja škola i da ne mogu imati sve najviše ocene? Kakoda postanem zadovoljan svojim uspehom? Ovaj osećaj mi nabija porodica koja zove da pita da li će ovog puta biti 10, dok još nisam ni izašao sa ispita. Nije sprdnja, niti "trol", jako sam ozbiljan i nezadovoljan.. Šta raditi?
750
2679
131
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#165

Kad god cuvam bebu sam kuci, pojedem joj dorucak. Ionako place stalno, a kome ce da se zali?

odobravam 1733   •   osudujem 9162   •   komentari 65
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 576603   •   osuđujem 9884   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5307   •   osuđujem 1758   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2966332

Podstaknuta medijskim haosom, samo da kažem onim koji pitaju "zašto se sjetila sad, što nije odmah?" Ja ćutim 15 godina. Ćutim jer kad sam rekla 'nekome', povratna informacija je bila "Lažeš! Ne vjer...(više)

odobravam 1685   •   osuđujem 55   •   komentari 0
Detaljnije