Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2961218
11 Jan 21
Ginekolog sam i skoro mi je na pregled došla devojka sa svojim verenikom. Svadbu su odložili zbog korone, ali žele dete jer je ona već prešla 35-tu godinu. Nakon što sam obavila potrebne analize i popričala malo sa parom, zamolila sam da ostanem nasamo sa devojkom (dečko nije bio prisutan tokom pregleda, ali medicinska sestra jeste). Međutim devojka je insistirala da dečko ostane. Porazgovarala sa njom i rekla joj da trudnoća može biti dodatno rizična jer je ona gojazna osoba, i da bi možda trebalo da se prvo konsultuje sa nutricionistom. Apsolutno se može desiti da dete bude zdravo i da nema nekih posledica, ali moja obaveza kao doktora je da posavetujem i ukažem na rizike. Dečko je gledao bledo kao da uopšte nije svestan da je njegova devojka gojazna, dok je devojka imala histeričan napad. Pošto živimo u malom gradu čula sam da je dečko ostavio jer je ,,debela", i da ona krivi mene. Iskreno, u šoku sam.
4436
217
103
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#93

Inače kad piškim gađam zidove šolje, ali ne danas. Danas mi je rođendan i piškim u centar! Nek žubori potočić.

odobravam 12058   •   osudujem 611   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 576594   •   osuđujem 9875   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5305   •   osuđujem 1758   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2964927

Moj muž ima ćerku iz prvog braka. Njena mama je umrla na porođaju. Ja sam je celi život odgajala i nikad je nisam odvajala od svoje dve ćerke. Sada ima 22 godine i trudna je. Juče su mi zet i ona rekl...(više)

odobravam 2809   •   osuđujem 32   •   komentari 0
Detaljnije