Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#2961633
14 Jan 21
Ulazim danas u školu gdje odrađujem praksu (pohađao sam ju kao klinac). Žurim na sat i vidim poznatog lika kako čeka ispred škole. Sjećam ga se kao turističkog vodiča na maturalcu u Selcu. Sjećam se kao jučer, zujimo po hodniku hotela i meni dečko iz susjednog razreda iz zezanja ukliže, noga mi odleti na štok i raskrvari najmanji prst. Pobrinio se za mene, odvezao me na bus i na hitnu. Sretao sam ga prijašnjih godina u gradu i danas proletim kraj njega na ulasku u školu. Mislim se, opet taj čovjek. Ne da mi mira, vratim se i pitam ga je li ikad radio kao turistički vodič. Odgovara potvrdno. Rekoh išao sam u ovu školu, tamo negdje 3. - 4. razred smo išli na ekskurziju pa mislim da ste nas vodili. Da, da, kaže on, u Selce. Rekoh ne znam sjećate li se, al' jednog klinca ste vodili na hitnu jer mu je prst bio raskrvaren. Kaže sjećam se. E, ja sam taj klinac. Vidi ga što je narastao. Pružam mu ruku i govorim drago mi je da smo se sreli. I njemu također. Maturalac je bio prije 17 godina.
723
46
13
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#255

Posvadjala sam se sa cimerkom i sad rolnu toalet papira nosim u sobu jer ne želim da je i ona koristi.

odobravam 4689   •   osudujem 542   •   komentari 28
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579200   •   osuđujem 13483   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1806   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3158371

Ne znam da li iko obraća pažnju na ovaj detalj, ali ja to kad primjetim kod neke djevojke, njen maksimum je friendzone. Radi se o debljini noge iznad skočnog zgloba, taj parametar određuje u potpunost...(više)

odobravam 213   •   osuđujem 1208   •   komentari 0
Detaljnije