Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2961790
11 Jan 21
Tata mi je umro kada sam imala 5 godina. Od tada moja mama nije imala nikoga, već je sve posvetila meni- da me izgradi u vaspitanu, pametnu i samostalnu ženu. Ja sam joj tokom godina uvek napominjala da bih volela da uradi nešto iza sebe, ali ona je to sve nekako izbegavala. Došao je dan kada sam ja postalato za šta se ona godinama borila- završila studije u roku, pronašla posao ustruci, obezbedila nam koliko toliko lakši život, svoja i na nivou kako me je uvek i učila, ali mi je žao što kada dođe momenat da ja zasnujem svoju porodicu ona neće imati rame na koje će moći da osloni glavu... Ja ću uvek biti tu za nju, ali mi je žao što nema tu neku svoju osobu da je zagrli, uhvati za ruku i podeli sve sa njim... Volim te mama! Hvala ti za sve!
2898
56
27
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#93

Inače kad piškim gađam zidove šolje, ali ne danas. Danas mi je rođendan i piškim u centar! Nek žubori potočić.

odobravam 12058   •   osudujem 611   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 576594   •   osuđujem 9875   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5305   •   osuđujem 1758   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2964927

Moj muž ima ćerku iz prvog braka. Njena mama je umrla na porođaju. Ja sam je celi život odgajala i nikad je nisam odvajala od svoje dve ćerke. Sada ima 22 godine i trudna je. Juče su mi zet i ona rekl...(više)

odobravam 2809   •   osuđujem 32   •   komentari 0
Detaljnije