Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2962176
11 Jan 21
Pre neki dan sam bio u poseti muzeju. Obilazio sam eksponate i gledao svoja posla ali primetio sam jednog lika kako se drži za ruke sa prelepom plavom devojkom. Posle 10-15 min vidim istog tog lika kako se drži za ruke sa prelepom smeđom, kovrdžavom devojkom. U oba slučaja su u pitanju bile dobre, normalne devojke. Kreten je verovatno ispratio prvu devojku i pretvarao se da ide kući a onda sačekao ovu drugu. Njoj nisam ništa rekao jer gledam svoja posla a i sigurno mi ne bi poverovala i ispao bih čudak. Devojke ako ovo čitate i ako se se prepoznale u fizičkom opisu i bile ste 5.1.2021. u Narodnom muzeju sa bradatim, crnokosim dečkom koji je nosio belu masku znajte da vas taj gleda kao „drugu violinu“. Polazim od pretpostavke da nisu znale jedna za drugu jer nijedna ne može biti toliko površna da deli sa drugom dečka. Nisam ljubomoran na njega samo mislim da nijedna ne zaslužuje ovakav tretman. Vaš iskreni prijatelj.
2486
143
63
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#93

Inače kad piškim gađam zidove šolje, ali ne danas. Danas mi je rođendan i piškim u centar! Nek žubori potočić.

odobravam 12058   •   osudujem 611   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 576594   •   osuđujem 9875   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5305   •   osuđujem 1758   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2964927

Moj muž ima ćerku iz prvog braka. Njena mama je umrla na porođaju. Ja sam je celi život odgajala i nikad je nisam odvajala od svoje dve ćerke. Sada ima 22 godine i trudna je. Juče su mi zet i ona rekl...(više)

odobravam 2809   •   osuđujem 32   •   komentari 0
Detaljnije