Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2963049
17 Jan 21
U ponedeljak mi je bio prvi radni dan. I video sam da šef preti, vređa i galami na svoje radnike i vikao je kako smo glupi, nesposobni i lenji. Bez opravdanja. Ja sam se odmah u utorak suprotstavio jer niko NE SME DA VIČE NA MENE. A tek niko NE SME DA Mi PSUJE PORODICU. Jesam pogrešio ali sam i došao na obuku. I naravno odmah hoće da se bije ja mu se smajao u facu i rekao slobodno ali da je pi*ka i da neće smeti. I dobijem otkaz. Jer se pi*ka iznenadila da će se neko smeti obračunati sa njim i naravno kukavica mi je sredio otkaz kod direktora. Sada su roditelji ljuti na mene jer sam nezahvalan ali uopšte ne želim da radim u takvim uslovima nigde i ni za kakve pare. Direktor je tatin prijatelj i zvao ga je i rekao mu je da sam bio previše bezobrazan i da sam zato dobio otkaz. Ali ne želi da priča licem u lice. Jer laže. Želim normalan posao. Da li tražim previše? Ovo ovde pišem jer će moja majka pročitati komentare. Pa će valjda shvatiti šta im ovako pričam.
6303
212
129
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#292

Kad igram GTA pucam u random prolaznike, smiruje me...

odobravam 7160   •   osudujem 321   •   komentari 38
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 576788   •   osuđujem 10127   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5308   •   osuđujem 1760   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2978812

Svi znate kako su se muškarci uvijek "štedjeli" poslova u kući pod izgovorom da je to ženski posao i da žene to znaju bolje. Tako je mene majka uvijek određivala za to, dok je na bratu bilo samo da le...(više)

odobravam 1549   •   osuđujem 55   •   komentari 0
Detaljnije