Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2974046
21 Feb 21
Želim da podelim nešto što mi je ulepšalo nedelju. Imamo čoveka u menzi koji je stvarno divan. Uvek nasmejan, izađe nam u susret šta god je potrebno itd. I tako godinama. Jedna divna devojka iz mog doma je organizovala da mu mi iz doma kupimo poklon. I to se stvarno desilo. Mi studenti smo davali po 150 dinara. I na kraju smo skupili za stvarno lep sat. Uz to, za sve to je saznao studentski centar Beograd, pozvali su devojku i potpuno je podržali. Hteli su i oni lično da upoznaju čoveka kog mi toliko cenimo. I izgleda da je dobio stimuluns na platu pored sata koji je dobio od nas. Stvarno sam presrećna i ponosna na svoje kolege i svoj dom. A taj čovek je jednostavno divan i stvarno to zaslužuje. Čak su i neke novine prenele vest o tome. 
5365
47
34
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#93

Inače kad piškim gađam zidove šolje, ali ne danas. Danas mi je rođendan i piškim u centar! Nek žubori potočić.

odobravam 12062   •   osudujem 611   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 576973   •   osuđujem 10368   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5313   •   osuđujem 1765   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2992408

Preko youtube-a sam naučio šišati kosu bez jednog sata plaćenog tečaja i mislim da se danas mnoštvo toga da naučiti preko interneta. Isprva sam počeo šišati sam sebe što na početku nije izgledalo najb...(više)

odobravam 1113   •   osuđujem 121   •   komentari 0
Detaljnije