Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2975948
23 Feb 21
Momak je svom najboljem drugu i meni u isto vreme predložio da počnemo da učimo programiranje. Pošto je i meni i njemu bilo vrlo teško da se samoinicijativno pokrenemo, jer dolazimo iz sličnih životnih okolnosti, morali smo da nađemo snagu za istrajnost. Koliko sam ja, verujem da se i on borio iako je zaista teško, ja sam do sad uspela da izguram na muku da sedim i učim, borim se sa sobom svaki dan čim otvorim oči, jer je počelo zaista da me zanima i videla sam da mogu ali da moram polako da povećavam vreme učenja i moram biti posvećena. Za to vreme je momkov drug batalio učenje, sve mu je bilo preče od toga, pa čak i izlasci i lična zadovoljstva. Stvar je u tome što me je momak juče pitao da li ja mislim da je ok da on pita svog menadžera da zaposli druga, da ga plaćaju mizerno, ali da sedi i uči u firmi jer se drugačije neće uozbiljiti a ima potencijal. Ne znam da li sam ja sebična ili kreten, ali malo sam se uvredila. Ne mogu da se ne osećam ruzno i kao da u mene uopšte ne veruje...
3521
115
57
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#292

Kad igram GTA pucam u random prolaznike, smiruje me...

odobravam 7160   •   osudujem 321   •   komentari 38
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 576788   •   osuđujem 10127   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5308   •   osuđujem 1760   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2978812

Svi znate kako su se muškarci uvijek "štedjeli" poslova u kući pod izgovorom da je to ženski posao i da žene to znaju bolje. Tako je mene majka uvijek određivala za to, dok je na bratu bilo samo da le...(više)

odobravam 1549   •   osuđujem 55   •   komentari 0
Detaljnije