Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2977270
27 Feb 21
Kada sam izgubio majku “izgubio” sam i oca. Bilo mi je 15g. kada sam ih izgubio, zapravo majku sam izgubio odmah, dok sam oca gubio malo po malo. Gledao sam kako nalazi novu ženu, kako se ona doseljava kod nas, kako iz kuće odstranjuje sve naše, sve mamino, kako mene premešta u podrum jer je ta prostorija prazna. Kako sa ocem dobija novu decu, kako ja postajem višak (kao u onoj bajci). Razgovor sa ocem se uvek svodio na to da preterujem i da on ima svoj život. Odbio je da me finansira tokom školovanja jer nisam upisao fakultet koji je on želeo, iškolovali su me deke i bake i sada se on pita zašto mu se ne javljam i zašto kasnim sa pozivom za svadbu (deke i bake su pozvane), samo sam kratko rekao da preteruje i da imam svoj život, a da se pokojnici ne zovu na svadbu jer sam s majkom i njega zakopao. Za par sati se je stvorio iz Niša u BG, dva dana je proveo plakajući, samo sam rekao zamisli kako je meni bilo bez majke, uskraćen za sve u nekom podrumu, dok jecam od bola u nekom jastuku.
10030
112
115
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#157

Nekad u autobusu uporedjujem velicinu glave sa drugim ljudima!o.0

odobravam 747   •   osudujem 1523   •   komentari 30
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 576969   •   osuđujem 10366   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5312   •   osuđujem 1765   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2992369

Moji svako jebeno jutro se deru, jer tako pričaju. Brat dođe sa malom decom i celi dan su tu. Ja jedan dan ne mogu sastaviti da se naspavam ko čovek, jer uveče do kasno moram da učim, jer jedino tad b...(više)

odobravam 1119   •   osuđujem 62   •   komentari 0
Detaljnije