Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2984305
27 Mar 21
Ja i drugar radimo u istoj firmi. Plata je mala al to je jedino što radi u našem mestu. Ja sam oženjen, imam decu i kako žena isto radi opet bolje živimo. Radim i privatno. Drugar živi sam, nije se oženio jer bira. Skoro će 40 i šanse su mu sve manje, a on se ponaša kao da ima 18. Prodao je silnu neku zemlju i ja mu kažem da malo sredi kuću, kupatilo, kuhinju, postavi izolaciju i kupi neku mašinu za dodatni privatni posao. On je lik kupio preskup auto kojem ni registraciju ne može da plati i tako potrošio sav novac. Kaže devojke vole automobile. Ostao sam u šoku. A koja će ti žena doći u tu štalu od kuće? Hoćeš li u autu živeti? Dižem ruke od njega. 
2315
90
34
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#157

Nekad u autobusu uporedjujem velicinu glave sa drugim ljudima!o.0

odobravam 747   •   osudujem 1523   •   komentari 30
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 576969   •   osuđujem 10366   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5312   •   osuđujem 1765   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2992369

Moji svako jebeno jutro se deru, jer tako pričaju. Brat dođe sa malom decom i celi dan su tu. Ja jedan dan ne mogu sastaviti da se naspavam ko čovek, jer uveče do kasno moram da učim, jer jedino tad b...(više)

odobravam 1119   •   osuđujem 62   •   komentari 0
Detaljnije