Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2985222
27 Mar 21
Otac me je napustio kad sam se tek rodio, pobegao je od silnih dugova koje je imao, odselio se i živi u Hrvatskoj i ima troje dece iz drugog braka. Za mojih 20 godina me je vidio samo tri puta, alimentaciju mi skoro nikako ne šalje, ne zove me, uopšte ga ne zanimam. Kad ga sud pritisne onda se pravi par dana fin a posle ponovo nestane bez traga i glasa. Kad sam se tek rodio, moja majka i ja smo baš teško živili, bukvalno smo jedva sastavljali kraj sa krajem. Puno puta sam se pitao zašto je takav, da li sam ja kriv što me ne voli, jer prema drugoj deci je mnogo dobar, živi sa njima, voli ih, kupuje im svatša i uvek je uz njih. Dok sam bio mali često sam plakao što ga nema, sad kako sam odrastao sve ga više mrzim jer je mnogo povredio moju majku i mene kad nas je napustio i to mu nikada neću oprostiti...
3841
82
62
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#157

Nekad u autobusu uporedjujem velicinu glave sa drugim ljudima!o.0

odobravam 747   •   osudujem 1523   •   komentari 30
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 576969   •   osuđujem 10366   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5312   •   osuđujem 1765   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2992369

Moji svako jebeno jutro se deru, jer tako pričaju. Brat dođe sa malom decom i celi dan su tu. Ja jedan dan ne mogu sastaviti da se naspavam ko čovek, jer uveče do kasno moram da učim, jer jedino tad b...(više)

odobravam 1119   •   osuđujem 62   •   komentari 0
Detaljnije