Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2985677
29 Mar 21
U ozbiljnoj sam svađi sa devojkom jer sam njenoj sestri dao novac za operaciju nosa. Ima već 20, primetio sam na njoj još od kad sam je upoznao da je nesigurna zbog toga, često ga je prekrivala dok govori, dok se smije. Skoro sam došao kod njih kući, devojka se spremala, nas dvoje smo nešto razgovarali i ona je odjednom pukla i počela da plače. Pitala me zašto ona nije lepa kao sestra. Pokušao sam da je utešim, naravno bezuspešno, ali nekako sam je smirio da se ne primeti kad je devojka ušla. Sledeći put sam je namerno pitao šta bi promenila na sebi da može- rekla je nos. Rekao sam da je prelepa i tako, ali da se i nos lako sredi i da će verovatno biti još lepša. Bila je oduševljena iskreno, tu noć sam devojci ispričao sve i rekao joj da ću njoj da dam novac (hvala Bogu imam ga dovoljno) da ona da sestri za operaciju, ova je poludila, neće da priča sa mnom od tad. Mogao sam ladno da dam pare odmah i da joj ne kažem nikad ali eto hteo sam da ona bude ta, da ispadne prava sestra. 
2348
499
91
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#157

Nekad u autobusu uporedjujem velicinu glave sa drugim ljudima!o.0

odobravam 747   •   osudujem 1523   •   komentari 30
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 576969   •   osuđujem 10366   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5312   •   osuđujem 1765   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2992369

Moji svako jebeno jutro se deru, jer tako pričaju. Brat dođe sa malom decom i celi dan su tu. Ja jedan dan ne mogu sastaviti da se naspavam ko čovek, jer uveče do kasno moram da učim, jer jedino tad b...(više)

odobravam 1119   •   osuđujem 62   •   komentari 0
Detaljnije