Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2986222
29 Mar 21
Sa devojkom sam preko dve godine i do korone je ona bila finansijski jača. Moja plata je dobra za Srbiju, ali ni približno kao njena. Nemam kompleks jer mi devojka zarađuje više, niti ona očekuje kule i gradove. Dok smo mogli da izlazimo, češće je ona plaćala jer je bila u fazonu da joj je veća plata i da tako treba. Iako nije rasipnica, baš je bila opuštena sa novcem, pomagala je svojima, par puta je meni uletela kad je videla da mi je prigustilo. Sada, kako je krenula korona, smanjili su joj platu. Stalno je nervozna jer ima kredit za stan i kola, više ne može da pomaže toliko svojima (a oni traže) i mora da pazi kako troši pa mi svaki dan kuka. Juče sam joj rekao da je opterećena parama i da treba da nauči da živi od svoje plate. Odgovorila mi je da bi i ona bila lagana da bleji u tuđem stanu u koji nije unela ni litar jogurta. Pokupio sam stvari i vratio se kod svojih. Ne pričamo već dan. Šta sad? 
1446
1177
187
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#157

Nekad u autobusu uporedjujem velicinu glave sa drugim ljudima!o.0

odobravam 747   •   osudujem 1523   •   komentari 30
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 576969   •   osuđujem 10366   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5312   •   osuđujem 1765   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2992369

Moji svako jebeno jutro se deru, jer tako pričaju. Brat dođe sa malom decom i celi dan su tu. Ja jedan dan ne mogu sastaviti da se naspavam ko čovek, jer uveče do kasno moram da učim, jer jedino tad b...(više)

odobravam 1119   •   osuđujem 62   •   komentari 0
Detaljnije