Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2986702
31 Mar 21
Pre godinu dana sam upao u jako neprijatnu situaciju. Imam 23 godine i u firmi ima jedna koleginica 35-6 godina, ima dečka, ja imam devojku. Gledajući da joj olakšam ja bi je povezao skoro uvek, idemo u istom pravcu samo što izađe malo ranije. Ne znam šta joj bi da tu moju dobru nameru protumači kao flert i pokušaj da je odvučem u krevet, zna da imam devojku a ja znam da ima dečka. Njen dečko je jednom sačekao na stanici i krenuo da me mrači "Baki, da ti se ne sviđa moja riba pa je voziš stalno" posle je to eskaliralo na malo veći nivo. Prestanem da je vozim, komunikacija na poslu samo poslovno i to ako je neophodno baš i ona mene ladno pita jedan dan "Jel si ti to nešto ljut na mene ?". Poslednji put da sam gledao da nekome olakšam jer se očigledno biti kulutran prema osobi shvata kao flert i pokušaj da izvučeš korist iz iste.
3944
95
54
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#157

Nekad u autobusu uporedjujem velicinu glave sa drugim ljudima!o.0

odobravam 747   •   osudujem 1523   •   komentari 30
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 576969   •   osuđujem 10366   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5312   •   osuđujem 1765   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2992369

Moji svako jebeno jutro se deru, jer tako pričaju. Brat dođe sa malom decom i celi dan su tu. Ja jedan dan ne mogu sastaviti da se naspavam ko čovek, jer uveče do kasno moram da učim, jer jedino tad b...(više)

odobravam 1119   •   osuđujem 62   •   komentari 0
Detaljnije