Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2986849
31 Mar 21
Odljubio sam se od djevojke jer mi više nije lijepa koliko je bila prije kad smo se upoznali, prije korone, kada se je stalno sređivala radi drugih i izlazaka, i jer otkad je krenula korona ništa ne radi, ne zna kuhati, ne bavi se sportom, ne čita, ne piše, nema nikakav hobi, imam osjećaj da samo spava po cijeli dan. Ne znam kako može tako živjeti i jako sam nesretan u vezi. Htio bih prekinuti, ali sam se vezao za nju i uostalom ne znam gdje da nekog upoznam za vrijeme korone, nekog više sličnog sebi, s kime bih volio provoditi vrijeme i u koga bih bio zaljubljen. Vezan sam za nju, ali nisam zaljubljen jer mi se ne sviđa više. Raskinuo bih, ali me nešto koči i uvijek se vraćam iako znam da njoj ne bi smetalo da odem jer ni ona nije zaljubljena. Jako sam nesretan.
536
3344
83
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#157

Nekad u autobusu uporedjujem velicinu glave sa drugim ljudima!o.0

odobravam 747   •   osudujem 1523   •   komentari 30
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 576969   •   osuđujem 10366   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5312   •   osuđujem 1765   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2992369

Moji svako jebeno jutro se deru, jer tako pričaju. Brat dođe sa malom decom i celi dan su tu. Ja jedan dan ne mogu sastaviti da se naspavam ko čovek, jer uveče do kasno moram da učim, jer jedino tad b...(više)

odobravam 1119   •   osuđujem 62   •   komentari 0
Detaljnije