Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2986967
01 Apr 21
Odlučio sam da se ne ženim. Jednostavno nisam za to. Karijera mi je najbitnija stvar u životu posle zdravlja, prijatelja i porodice. Posao, prijatelji i porodica me potpuno ispunjavaju i uopšte nemam potrebu da tražim partnerku. Mučilo me je to pre, ali sam se pomirio sa tim. Imao sam do sad tri veze i ni u jednoj nisam bio dobar. Jednostavno nisam se vezivao, nije me to previše zanimalo, bilo je svaki put više prijateljski odnos. Dosta devojaka mi se nudi, iako po ovom sajtu nikad ne bih rekao da ih ima toliko :), ja sve redom odbijam i ponekad bude i smešno jer vidim koliko se trude i šta rade da me iskoriste zbog položaja i para. Nisam škrt, najlepše mi je da kupim nešto lepo prijateljima i porodici pa gledam kako uživaju u poklonima. Mislim da sam stvarno po svim krijterijumima normalan ali eto, jednostavno koliko vidim nisam stvoren da budem u vezi. Oduvek mnogo volim novac i moć ne znam zašto, iako sam odrastao u srednje-višem staležu u Beogradu...
2025
584
190
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#157

Nekad u autobusu uporedjujem velicinu glave sa drugim ljudima!o.0

odobravam 747   •   osudujem 1523   •   komentari 30
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 576969   •   osuđujem 10366   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5312   •   osuđujem 1765   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2992369

Moji svako jebeno jutro se deru, jer tako pričaju. Brat dođe sa malom decom i celi dan su tu. Ja jedan dan ne mogu sastaviti da se naspavam ko čovek, jer uveče do kasno moram da učim, jer jedino tad b...(više)

odobravam 1119   •   osuđujem 62   •   komentari 0
Detaljnije