Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2987142
03 Apr 21
Počela sam da živim sa momkom. Dosta se promenio od veze i kada god kažem da mi nešto smeta, on počne da viče kako meni sve u životu smeta i kako sam samo nezadovoljna. Na primer, kaže mi da je žena dužna da vodi računa o kući, kao što rade njegova mama i baka, a takav nije bio. Napada me da dramim previše što su mi ruke u kradtama od pranja sudova, kada se posvađamo udari u nešto ili bača stvari, a bio je sve samo ne to. Uvek sebi uzme lepše parče kolača; deblje ćebe, dok se ja smrznem noću i navodno ja imam problem, jer ne volim ljude i svakome nađem manu. Prebacuje mi što nemam prijatelje, što nisam uspela da pronađem posao u roku od 20ak dana kako smo se preselili... 
365
3851
172
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#157

Nekad u autobusu uporedjujem velicinu glave sa drugim ljudima!o.0

odobravam 747   •   osudujem 1523   •   komentari 30
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 576969   •   osuđujem 10366   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5312   •   osuđujem 1765   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2992369

Moji svako jebeno jutro se deru, jer tako pričaju. Brat dođe sa malom decom i celi dan su tu. Ja jedan dan ne mogu sastaviti da se naspavam ko čovek, jer uveče do kasno moram da učim, jer jedino tad b...(više)

odobravam 1119   •   osuđujem 62   •   komentari 0
Detaljnije