Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2987299
02 Apr 21
U vrijeme kada je ekonomija na balkanu općenito bila jako loša, naša četveročlana porodica je živjela od jedne plate+otac je išao na fakultet (zadesio ga rat pa je morao nastaviti, da bi zadržao posao). U to vrijeme moja mama odlučuje upisati fakultet, sa 34 godine. Stiska je, počinju razmišljanja o budućnosti nas djece, o fakultetima. Mama je čitave noći pripremala prijemni, dan je posvećivala nama. Učila je da bi mogla upasti na budžet. I upala je! Fakultet je završila u roku. I TO KAO JEDAN OD NAJBOLJIH STUDENATA!! Nikad nam nije falilo ništa! A nije joj bilo lako. Žena koja je preživjela užas rata. Učila je po noći u hladnoj kuhinji jer se grijala samo soba gdje djeca spavaju. Na osnovu prosjeka je dobila posao, radi i omogućila nam je studij, lakši život uz oca koji je bio podrška cijelo vrijeme, skupa sa bakom koja je naš djecu pazila. Toliko je volim! Jedva čekam da završim fakultet da joj vratim za sve što je učinila za nas, isključivo samo za nas. Moja mama je borac. 
4530
88
51
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#157

Nekad u autobusu uporedjujem velicinu glave sa drugim ljudima!o.0

odobravam 747   •   osudujem 1523   •   komentari 30
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 576969   •   osuđujem 10366   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5312   •   osuđujem 1765   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2992369

Moji svako jebeno jutro se deru, jer tako pričaju. Brat dođe sa malom decom i celi dan su tu. Ja jedan dan ne mogu sastaviti da se naspavam ko čovek, jer uveče do kasno moram da učim, jer jedino tad b...(više)

odobravam 1119   •   osuđujem 62   •   komentari 0
Detaljnije