Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2987594
02 Apr 21
Najviše me nerviraju ljudi koji posle studija očekuju da im sve padne sa neba jer eto oni imaju diplomu i akademski su građani. Prvo niko vas ne prisiljava da studirate, to ste sami izabrali jer želite valjda da se bavite time? Drugo većina studenata su džabalebaroši koji ne žele da rade pa studiraju da bi bili na grbači roditeljima još koju godinu. Diploma vam otvara vrata ali vas ne čini profesionalcem, to se postaje napornim trudom i radom! Razumem da ste frustrirani jer mnogi nemate ni priliku da radite u struci! Ali zašto očekujete (ne svi) odma ogromne plate, dobar posao i nzm šta još sve. Pa ne može doktor od juče da bude dobar kao onaj što radi 15 godina! Svaki student se ponaša kao da je robijaš koji posle neopravdane robije očekuje nadoknadu. Ne pišem ovo da bih nekog ponižavao, ali svi prijatelji koji studiraju vrte istu priču. Stvarno postaje iritantno!
1642
2444
109
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#157

Nekad u autobusu uporedjujem velicinu glave sa drugim ljudima!o.0

odobravam 747   •   osudujem 1523   •   komentari 30
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 576969   •   osuđujem 10366   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5312   •   osuđujem 1765   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2992369

Moji svako jebeno jutro se deru, jer tako pričaju. Brat dođe sa malom decom i celi dan su tu. Ja jedan dan ne mogu sastaviti da se naspavam ko čovek, jer uveče do kasno moram da učim, jer jedino tad b...(više)

odobravam 1119   •   osuđujem 62   •   komentari 0
Detaljnije