Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2987726
05 Apr 21
Kad me je ostavila dugogodišnja devojka, bio sam kao muva bez glave. Muvao sam devojke mlađe od sebe, tražio utehu, inatio se bivšoj, ne znam više ni sam. Jedna devojka se mnogo zaljubila u mene, ali ja nisam bio spreman za ozbiljnu vezu i mislio sam da sada treba da budem sa nekom koja je bolja od bivše, a ne sa nekom srednjoškolkom. Onda sam se i ja zaljubio u nju, ali tada mi ponos i dalje nije dozvoljavao ozbiljnu vezu. Kako to biva, ona se opametila i otišla svojim putem. Danas je san svakoga. Fizički izgleda još bolje nego pre, smeši joj se blistava karijera, divan momak pored nje. A šta sam ja uradio, ništa, propali sportista, koji sad njoj tera inat, sa njenom drugaricom, nisam je zainteresovao ni toliko da se na drugaricu naljuti. Jadan sam. Gledam joj slike na društvenim mrežama i plačem. Ništa više ne mogu da uradim. Možda u drugom životu JJ.
358
2731
49
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#157

Nekad u autobusu uporedjujem velicinu glave sa drugim ljudima!o.0

odobravam 747   •   osudujem 1523   •   komentari 30
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 576969   •   osuđujem 10366   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5312   •   osuđujem 1765   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2992369

Moji svako jebeno jutro se deru, jer tako pričaju. Brat dođe sa malom decom i celi dan su tu. Ja jedan dan ne mogu sastaviti da se naspavam ko čovek, jer uveče do kasno moram da učim, jer jedino tad b...(više)

odobravam 1119   •   osuđujem 62   •   komentari 0
Detaljnije