Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2987769
05 Apr 21
Mesecima unazad se dešava isto - kažem vereniku kako je na primer neka jakna lepa, on se oduševi, kaže kako će mi savršeno stajati i da želi da mi je baš on kupi, da me podseća na njega svaki put kad je obučem i tako te priče. Ja se zahvalim i naravno ne prihvatim jer sama sebi odavno kupujem stvari. Međutim, on kaže da ga moje mišljenje ne zanima i da, čim primi platu, ide da je kupi i donese mi. Naravno, to se ne desi. Dođe plata i on ćuti, iako mi je par puta pisao kako jedva čeka da me vidi u toj jakni. Nije problem, ako nešto nemam mogu i bez toga, ali mi nije jasno to obećavanje i to mnogo često radi. Zar ne shvata da mi postaje nekako odbojan jer izigrava veličinu (on je sebi sav važan kad mi nešto obećava) a onda to ne ispuni? Ponovo kažem, mogu i bez te jakne, troškove delimo po pola, čak sam ja njemu kupovala i skuplje poklone, ali ne razumem njegovo ponašanje. 
4579
189
99
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#157

Nekad u autobusu uporedjujem velicinu glave sa drugim ljudima!o.0

odobravam 747   •   osudujem 1523   •   komentari 30
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 576969   •   osuđujem 10366   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5312   •   osuđujem 1765   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2992369

Moji svako jebeno jutro se deru, jer tako pričaju. Brat dođe sa malom decom i celi dan su tu. Ja jedan dan ne mogu sastaviti da se naspavam ko čovek, jer uveče do kasno moram da učim, jer jedino tad b...(više)

odobravam 1119   •   osuđujem 62   •   komentari 0
Detaljnije