Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2988918
08 Apr 21
Moja mama je Mađarica iz okoline Horgoša, školovala se u Mađarskoj. Srpski je naučila tek sa 20 i kusur godina kada se udala za mog tatu. Ona pravilno priča i piše na srpskom, jedino dok priča još uvek ima mađarski akcenat. Jedna komšinica stalno podrugljivo komentariše mamin izgovor i uvek joj dobaci da posle 20 godina u Novom Sadu još uvek "nije naučila srpski". Najžalije je to, što ta komšinica piše "neznam" "samnom" "dije". Mama nikad ništa nije rekla na to ali ja kakva sam jezičara sam joj rekla, nek ona prvo nauči pravopis svog maternjeg jezika i eventualno nauči još neki jezik koji se skroz razlikuje od njenog maternjeg pa nek onda komentariše. Od tad više nikad ništa nije rekla.
6349
96
81
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#157

Nekad u autobusu uporedjujem velicinu glave sa drugim ljudima!o.0

odobravam 747   •   osudujem 1523   •   komentari 30
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 576969   •   osuđujem 10366   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5312   •   osuđujem 1765   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2992369

Moji svako jebeno jutro se deru, jer tako pričaju. Brat dođe sa malom decom i celi dan su tu. Ja jedan dan ne mogu sastaviti da se naspavam ko čovek, jer uveče do kasno moram da učim, jer jedino tad b...(više)

odobravam 1119   •   osuđujem 62   •   komentari 0
Detaljnije