Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3022596
14 Sep 21
Moja baka. Mila, draga, sve bi dala za svoju decu, svoju čeljad, kako ona to kaže. Niko ne ume da ispeče lepšu pogaču za Božić od nje. Ne postoji tiganj u kom je krompir lepo ispečen, kao u njenoj tavi, mekan i sočan, pun ljubavi. Nije imala Bog zna šta u životu, dve sobe i poljski wc, ali je bila srećna. Uvek sam dolazila nasmejana kod nje, a isto tako sam i odlazila. Pogotovo punog stomaka, da ne bude njeno čeljade gladno. Eto, napustila nas je danas, ali sećanje ostaje. Bako, uvek ću te se sećati sa osmehom i uvek ću pamtiti koliko si volela više da pružiš nama, nego sebi. Celu svoju dušu bi nam dala. Nisi dočekala mnoge stvari koje sam mislila da hoćeš, ali znam da si spokojna. Volim te.
2751
40
26
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5341   •   osudujem 1777   •   komentari 77
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 577697   •   osuđujem 11404   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5341   •   osuđujem 1777   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3035741

Kada će ljudi shvatiti da veza u kojoj jedna osoba nosi ceo emocionalni teret i rad, rađa i odgaja decu, čisti, kuva, brine o enterijeru, organizuje druženja, oblači porodicu i uz sve to radi i plaća ...(više)

odobravam 1115   •   osuđujem 46   •   komentari 0
Detaljnije