Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3022846
14 Sep 21
Od svoje 7. godine uvek sam imala mnoštvo vannastavnih aktivnosti, sve petice u školi, nagrade sa republičkih takmičenja, učesnik svakog programa, priredbe itd. U svakom trenutku imala bih u proseku 5 vannastavnih aktivnosti. Leti se vežba klavir, ide na treninge skoro svaki dan itd. Sećam se da mi je sa 11 godina bila privilegija da ponekad kažem sebi:"e danas nećeš raditi baš ništa!" umesto da mi bezbrižnost predstavlja većinu dana. Bila sam prirodno radoznala i moji roditelji su tu moju radoznalost hteli da zadovolje, te su me tako puštali da se zatrpavam aktivnostima. Sada u 22. ja sam toliko umorna, bezvoljna. Ne znam ni hoću li budžet uspeti da uhvatim za 4. godinu studija. Mislim da ću da ohrabrujem dosadu kod svoje dece jednog dana, da imaju dane kada ne moraju ništa i da ne trče s treninga na probu, s probe u muzičku, iz muzičke na neku pripremu za takmičenje i da im ne bude normalno da spavaju 4 sata noću sa 14 godina. Jer iz mene je elan ispario potpuno.
2184
118
61
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#284

Nikad ne menjam profil i cover sliku na faceu u isto vreme da ne bi slucajno "podelile lajkove".

odobravam 1010   •   osudujem 239   •   komentari 27
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 577616   •   osuđujem 11272   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5340   •   osuđujem 1775   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3029534

Kad sam pitala sestru kako zna da joj se jedan dečko sviđa, rekla je ,,Postajem srećnija svaki put kad ga vidim da čeka autobus'' :)

odobravam 1190   •   osuđujem 63   •   komentari 0
Detaljnije