Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3027559
10 Oct 21
Brat je često bio strog prema meni. Kontrolisao me je, mnoge stvari mi je branio, ali me je i od svih ljudi štitio i niko nije smeo da me dira od njega. Nije mi branio da imam momka, ali ne bih smela da radim mnoge stvari koje su radile neke devojke (da pijem, da se provokativno oblačim i još neke stvari). Kad se odselio iz kuće, i dalje je ostao veliki autoritet. A onda sam upoznala momka koji je 10. godina stariji. Momka sa sela, i iako su njegovi i on solidno živeli moji roditelji nisu podržali tu vezu. Najviše sam se plašila bratove reakcije, ali smo se svi šokirali kad je on podržao tu vezu. Kad sam završila fakultet, verila sam se (u međuvremenu su svi prihvatili tu vezu), a onda se i udala. Na venčanju sam mu se zahvalila jer me je podržao. Zagrlio me je i rekao: " Ljepotice moja, on je mnogo dobar čovek. I dobar je prema tebi, a to mi je najvažnije. Znam da sam nekad strog, ali to je za tvoje dobro. Ako ne budeš srećna, kod mene uvek možeš da se vratiš, meni je tvoja sreća najvažnija."
5392
1295
209
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#165

Kad god cuvam bebu sam kuci, pojedem joj dorucak. Ionako place stalno, a kome ce da se zali?

odobravam 1735   •   osudujem 9203   •   komentari 65
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 577726   •   osuđujem 11455   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5343   •   osuđujem 1777   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3038268

Muž me je godinama pritiskao čunjenicom da zarađuje više od mene, pa stoga ima pravo da se manje angažuje u kući. Shvatila sam prilično brzo kakva me budućnost čeka i zbog toga nikada nisam želela dec...(više)

odobravam 1612   •   osuđujem 85   •   komentari 0
Detaljnije