Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#3027735
12 Oct 21
Moji su imali skromnija primanja tokom mog djetinjstva i školovanja, ali sam se uvijek oblačila iznadprosječno jer mi je odjeću slala rodica iz Švicarske kad joj dosadi i često sam kupovala markirane stvari u radnji polovne odjeće za 1-2 KM. Uz to mi je mama šila neobične stvari. Počela sam studirati tehnički fakultet, završavala sve u roku sa visokim prosjekom, na 3. godini dobijem dobru stipendiju. Stipendija mi je uveliko pomagala da platim printanje i kupovinu pribora za fakultet jer su moji već davali pola plate za kiriju, režije i džeparac. Stipenditor, koji je živio u inostranstvu, je došao da upozna nas 8 koje stipendira. Meni je ukinuo stipendiju. Razlog: po odjeći i mom izgledu mu je djelovalo da meni ne treba stipendija. I danas, nakon 10 godina, me boli što mi je neko sudio po odjeći.
4412
133
94
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#274

Kad nadjem dlaku u jelu nastavim da jedem bez problema

odobravam 1173   •   osudujem 372   •   komentari 37
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579196   •   osuđujem 13478   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1806   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3157634

Pita koleginica "A šta radite vi koji nemate decu?" Ne radimo ništa i nemamo ama baš nikakvih obaveza u životu, to samo vi sa decom smete da imate i niko drugi... 😏

odobravam 1248   •   osuđujem 82   •   komentari 0
Detaljnije