Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3028471
16 Oct 21
Vraćao se ja juče s faksa, te usput htedoh da svratim do zdrave hrane nešto da uzmem. E sad, kako je radnja mala, a sad pandemija i sve to, u nju ulazi po dve osobe. Čekam ja u redu spolja, onako zamišljen, u svom svetu, ali opet vidim stvari oko sebe normalno. Kad odjednom, zaleti se neka baba, pređe me i nešto mi promumla, nosila je masku. Rekoh: -Izvinite!? Ona spusti masku i kaže: -Ko je stariji ovde? Ja ostadoh u šoku, rekoh: -Prođite ako hoćete, nije problem, al ja sam prvi došao. Ona se kao nasmeši i potrča da uđe, ja se okretoh i odoh u drugu radnju. Sad mi krivo što joj ne odgovorih: -S obzirom na Vašu top formu i brzinu, pre bih rekao da sam ja.
659
28
21
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#165

Kad god cuvam bebu sam kuci, pojedem joj dorucak. Ionako place stalno, a kome ce da se zali?

odobravam 1735   •   osudujem 9203   •   komentari 65
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 577726   •   osuđujem 11455   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5343   •   osuđujem 1777   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3038268

Muž me je godinama pritiskao čunjenicom da zarađuje više od mene, pa stoga ima pravo da se manje angažuje u kući. Shvatila sam prilično brzo kakva me budućnost čeka i zbog toga nikada nisam želela dec...(više)

odobravam 1612   •   osuđujem 85   •   komentari 0
Detaljnije