Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3035068
26 Nov 21
Momak me je zaprosio u aprilu, a u maju smo saznali da sam trudna. Planirali smo svadbu za 2022, ali smo se zbog bebe uzeli u septembru. Među zvanicama se našla moja teta (tatina sestra od tetke) sa porodicom (muž i 2 ćerke). Obe ćerke su se preselile i žive sa momcima, ali ni jedna nije udata. Kako smo bili u gužvi sa vremenom (organizacija svadbe, selidba, renoviranje kuće i trudnoća) pozivnicu smo ostavili teti uz objašnjenje zašto ne stižemo kod njih, ali da su i ćerke sa momcima pozvane. Dva dana pred svadbu sam dobila poruku kako su se oni našli uvređenima što im nismo lično odneli pozivnicu i zbog toga niko (njih 6) neće doći na svadbu. Nakon svadbe sam čula od strica (tatinog rođenog brata) kako je upravo ta teta dolazila svaki dan kod njega da ga nagovori da ne ide u svadbu... Tata mi je preminuo tri godine pre svadbe, i od tada ta teta širi glasine i ogovara moju mamu, sestru i mene. U poslednje vreme često mi piše i ispituje kako sam i kada mi je termin. Odlučila sam da ih sve od*ebem.
5916
85
63
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#388

decka sam prevarila, jednom :)

odobravam 1391   •   osudujem 1896   •   komentari 107
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578344   •   osuđujem 12306   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5386   •   osuđujem 1789   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3081109

Volela bih da sam se rodila kao majka svojoj majci. Da sam joj mogla pružiti ljubav koju ona nije doživela, a meni je dala bezuslovno. Nadam se da su njeni roditelji nekad shvatili kakvu su dragocenos...(više)

odobravam 1569   •   osuđujem 40   •   komentari 0
Detaljnije