Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#3035264
28 Nov 21
Volela me previše i počeo sam opušteno da se zezam sa strane. Molila me, podsećala na vreme kad smo se upoznali. Bilo mi smešno koliko se trudi oko mene, čak mi je preskupe poklone kupovala. Prijalo mi je kad se posvađamo, ja se izduvam, a uvek se ona javi i traži da pričamo. Voleo sam je jako ali nisam hteo da se vežem na taj način. Znao sam da je volim, nisam imao dilemu. Jedno veče sam joj rekao nešto ružno što nije bilo istina. Svidela mi se jedna mala sa posla i hteo sam ovu da oladim, da me ne smara da malo uživam. Video sam posle par nedelja da me blokirala. Pokušao da joj se javim mejlom, otkačila me u dve reči i rekla da se ne javljam nikad više. Ok ljuti se neka malo i ona. Ali prošlo je godinu dana. Nije bilo sata da na nju ne mislim. Ne mogu sebi da oprostim. Stideo sam se jer sve je saznala. Nisam bio hrabar da joj izađem na oči. Nadao sam se srešću je i rešićemo sve spontano. Udala se pre 2 dana. Kockao sam i sve sam izgubio. Nisam nju našao u nijednoj drugoj.
448
4573
131
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#93

Inače kad piškim gađam zidove šolje, ali ne danas. Danas mi je rođendan i piškim u centar! Nek žubori potočić.

odobravam 12095   •   osudujem 616   •   komentari 45
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579191   •   osuđujem 13471   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1806   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3157437

Da li se iko od ovih što praktikuje "kombinacije" jednog dana pogleda u ogledalo i srami sam sebe? Sveli ste vođenje ljubavi na prosti životinjski nagon koji treba zadovoljiti. Nikada ne bih bio sa de...(više)

odobravam 540   •   osuđujem 752   •   komentari 0
Detaljnije