Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3035457
28 Nov 21
Prijateljica iz srednje škole se udala poslije završetka iste, ja otišla na studije u inostranstvu. Nismo se vidjele ni čule više od 10 godina kada mi je pisala na fb i pitala jesam li udata i imam li djecu. Kad sam rekla ne, odgovorila je: "Pa dobro, govoriš toliko jezika, naći će se valjda neko ko i tebe razumije". Nije ni svjesna koliko me tad povrijedila jer sam oduvijek željela brak i djecu. Danas sa svojih 35 godina imam završen master, cijenjena sam u firmi jer govorim mnogo jezika i savjesno radim, imam muža i dijete koji su divni i živimo u njegovoj otadžbini pored mora. Koliko čujem od zajedničkih prijatelja, ona ima muža koji ju kinji, dvoje lijepe djece i muku da nagovori muža da iz dalekog sela presele u grad da bi djeca pohađala bolju školu. Otkako mi na fb piše gdje sad živim i na profilnoj slici su muž i dijete, više se ne javlja. Nikad mi zloba i zavist nekih ljudi neće biti jasne. Ja bih se tuđoj sreći radovala, a trenutnoj nesreći nikad.
3340
365
76
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#408

Kad su svi spavali u vrtiću, ja sam samo žmurio!

odobravam 5856   •   osudujem 80   •   komentari 69
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 577839   •   osuđujem 11594   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5348   •   osuđujem 1781   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3046776

Htjeli smo dijete, on više nego ja, ja ostanem trudna. Sve je išlo savršeno a onda mi on u sedmom mjesecu trudnoće kaže da voli drugu i da ne može da bude sa mnom ali da će plaćati alimentaciju. Volim...(više)

odobravam 1589   •   osuđujem 40   •   komentari 0
Detaljnije