Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3035741
27 Nov 21
Kada će ljudi shvatiti da veza u kojoj jedna osoba nosi ceo emocionalni teret i rad, rađa i odgaja decu, čisti, kuva, brine o enterijeru, organizuje druženja, oblači porodicu i uz sve to radi i plaća pola računa, dok druga osoba radi i plaća drugu polovinu, nije veza 50/50. To što ne možete da "izmerite" sve doprinose i žrtve koje ova prva osoba podnosi, ne znači da oni ne postoje i da nemaju vrednost, jer da ih nije, vaše kuće i porodice ne bi bilo ili ona ne bi funkcionisala. Ako već niste sposobni da samo svojom platom priuštite LAGODAN život celoj svojoj porodici i ako oboje morate da radite, preuzmite polovinu ovog nemerljivog dela na sebe. I kada to kažem, ne mislim da je okej da za vama neko ide kao za tinejdžerima i podseća vas da pokupite čarape s poda, operete sudove ili kupite peciva za dečiji rođendan. Hrana se ne stvara sama na stolu, prozori se ne brišu sami i čiste gaće koje nosite je neko morao da opere. Eto, samo to da kažem, jer iako deluje logično, mnogima promiče.
4732
152
144
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#388

decka sam prevarila, jednom :)

odobravam 1391   •   osudujem 1896   •   komentari 107
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578344   •   osuđujem 12306   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5386   •   osuđujem 1789   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3081109

Volela bih da sam se rodila kao majka svojoj majci. Da sam joj mogla pružiti ljubav koju ona nije doživela, a meni je dala bezuslovno. Nadam se da su njeni roditelji nekad shvatili kakvu su dragocenos...(više)

odobravam 1569   •   osuđujem 40   •   komentari 0
Detaljnije